SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ, EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ KÖZÖSSÉG
INGYENES CSATLAKOZÓ OLDALA

EGYEDÜLÁLLÓ SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ TUDÁS ÉS KÖZÖSSÉG A BOLDOG ÉLET, TOVÁBBÁ AZ ARANYKOR ELÉRÉSÉHEZ!
Most kérj - díj és kötelezettség mentes - hozzáférést a PPH, Szedlacsik Miklós boldogság-specialista mester-coach, a Nyílt Akadémia, a Hunor Trade Zrt és a Tanoda 2000 Kft közös, ember és élet jobbító, tudatosságfejlesztő weboldalához!
A weboldalunkon fellelhető információk segítenek az ember és életismeretben, az élethelyzetek helyes kezelésében, a problémák megoldásában, illetve megelőzésében, a személyiséged fejlődésében, a célok megvalósításában, továbbá a coach hivatás és a szeretettel, egészséggel, jóérzéssel, elismeréssel, szabadsággal, anyagiakkal és boldogsággal teli élet elérésében. Alapításunk óta (1994) több ezer vállalkozásnak és többszázezer egyénnek segítettünk már, hogy könnyebben boldoguljanak az életükben. Szervezetünknél Coach képzés, Mester-coach képzés, Aranykorra felkészítés, szellemi, lelki fejlődést igénylő emberek képzése, sőt Fényküldöttek, illetve Fénymunkások továbbképzése történik.

A WEBOLDAL DÍJ ÉS KÖTELEZETTSÉG MENTES HASZNÁLATÁÉRT ALÁBB ADJ MEG EGY PÁR ADATOT ÖNMAGADRÓL!
Garantáljuk, hogy adataidat bizalmasan kezeljük, csak képzési információ küldésért kértük, másra nem használjuk fel és nem adjuk ki harmadik félnek. Ha esetleg nem lennél elégedett velünk, töröl(tet)heted magadat a weboldalunkról, ekkor az adataidat töröljük.
A jelszónak legalább 6 karaktert adjál meg! Ha kitöltetted az adatokat, kattints az alábbi „Adatok elküldése” gombra! Ezt követően kapsz egy a weboldalunkra belépési adataidat tartalmazó emailt, amit keress meg a leveleződben!

ADATKÉRÉS A WEBOLDAL HASZNÁLATÁHOZ (Ha még nem regisztráltál)

Személyes adatok
Fiók adatok
*Kötelező mező

ADATKEZELÉS:      (Az adatkezelési szabályzatért kattints ide!)

Képzési emlékeztetőt, illetve információt tartalmazó EMAIL ÜZENETEKET legalább 2 naponta küldünk.
Előfordulhat, az is hogy a saját levelező programod beállítása miatt, a SPAM vagy LEVÉLSZEMÉT mappába helyeződik a levelü(ei)nk. Kérjük, hogy - ebben az esetben - a leveleződet állítsd be úgy, hogy leveleink ne a SPAM mappába érkezzenek!

©2024 pph.hu
Szedlacsik Miklós