Regisztráció Elfelejtett jelszó BelépésHungarian - Hungary

EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ WEBOLDAL CSATLAKOZÓ OLDALA

KÜLÖNLEGES ALKALOM A BOLDOG ÉLET ELÉRÉSÉHEZ!
MOST KÉRJ DÍJ ÉS KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜLI HOZZÁFÉRÉST A PPH, SZEDLACSIK MIKLÓS BOLDOGSÁG-SPECIALISTA MESTER-COACH, ÉS A NYÍLT AKADÉMIA KÖZÖS, EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ, TUDATOSSÁGFEJLESZTŐ WEBOLDALÁHOZ!

A weboldalunkon fellelhető információk segítenek az ember és életismeretben, az élethelyzetek helyes kezelésében, a problémák megoldásában, illetve megelőzésében, a célok megvalósításában, továbbá a coach hivatás és a szeretettel, egészséggel, jóérzéssel, elismeréssel, szabadsággal, anyagiakkal és boldogsággal teli élet elérésében.
Alapításunk óta több ezer vállalkozásnak és többszázezer egyénnek segítettünk már, hogy könnyebben boldoguljanak az életükben.

Garantáljuk, hogy adataidat bizalmasan kezeljük, csak információ küldés érdekében kértük, másra nem használjuk fel és nem adjuk ki harmadik félnek.
Ha esetleg nem lennél elégedett velünk, töröltetheted magadat a weboldalunkról, ekkor az adataidat töröljük.

A WEBOLDAL DÍJ ÉS KÖTELEZETTSÉG MENTES HASZNÁLATÁÉRT ADJ MEG EGY PÁR ADATOT ÖNMAGADRÓL!

ADATKÉRÉS A WEBOLDAL HASZNÁLATÁHOZ ajánló:

A * (csillaggal) jelölt mezők kitöltése kötelező!

OLVASS TOVÁBB!

  ADATKEZELÉS       (Az adatkezelési szabályzatért kattints ide!)

  • HA KITÖLTÖTTED AZ ADATOKAT, KATTINTS AZ ALÁBBI „Mehet” GOMBRA! EZT KÖVETŐEN KAPSZ EGY MEGERŐSÍTŐ ÉS BEFEJEZŐ EMAILT, AMIT KERESS MEG A LEVELEZŐ PROGRAMODBAN!

  • Információt tartalmazó email üzeneteket legalább 2 naponta küldünk.
  • Előfordulhat, az is hogy a saját levelező programod beállítása miatt, a SPAM vagy LEVÉLSZEMÉT mappába helyeződik a MEGERŐSÍTŐ ÉS BEFEJEZŐ levelünk. Kérjük, hogy - ebben az esetben - a leveleződet állítsd be úgy, hogy leveleink ne a SPAM mappába érkezzenek!

  • Nyilatkozat:
    "Nyilatkozom, hogy az adataim megadásával hozzájárulok a további információk email címemre elküldéséhez." (2001. évi CVIII, 2008. évi XLVIII, 2011. évi CXII. törvény)

Sz. Katalin írta:
Az éjjel, Végig hallgattam, hallgatom az elöadásokat,a Youtubon (az utolsó 2 elöadásait) melyeket szerencsére még nem töröltél. Ha most megkérdeznéd, hogy "mit adott Neked a PPH?" megint sok érzések kavarognak bennem, ömlik a sok hatás bennem. Amit ki kell mondanom, határozott tény, hogy ha egy grafikonon át kellene szemléltetnem, akkor igen emelkedö stádiumban halad, vagyis, mintha jobb és jobb, értékesebb, jelentös tartalmúak az elöadások. Kijelenthetem, valóban megéri itt a PPH-nál tanulni, tele van az elöadás hiánygondolatokkal.
Sokszor csak tátom a számat itt a kis szobámban, ugyanis vagy még eddig nem hallottam, vagy ha hallottam is, nem érintett meg ennyire, hogy az elmémig is eljusson. Valóban egyedi a PPH. Azthiszem, nem szabad elhagyni miután letelt a 3 év. Szeretem, hogy szórakoztató is vagy, s hatalmas ötlet a PPH klub az elöadások után. Zseniális ötlet. Köszönöm szépen, hogy elolvastad.

Nem lehet azonosítani az ajánlót

©2018 pph.hu
Szedlacsik Miklós