A NYÍLT AKADÉMIA - A HATALOMMAL SZEMBEN NE, TUDÁS BOLDOG ÉLET ELÉRÉSÉÉRT TÉMÁJÚ - CSÜTÖRTÖK ESTI DÍJMENTES, BEMUTATÓ RENDEZVÉNYE

A NYÍLT AKADÉMIA EGYEDÜLÁLLÓ TUDATOSSÁGFEJLESZTŐ - BEMUTATÓ - RENDEZVÉNYE!

VEGYÉL RÉSZT AZ EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ
RENDEZVÉNYÜNKÖN, A BOLDOG ÉLETED GYORS ELÉRÉSÉÉRT!


A rendezvény csak a - díj és kötelezettség mentes - regisztrációt követően vehető igénybe!

Ha még nem tetted meg kérj engedélyt a weboldalunk használatához, ezért kattints az alábbi  ikonra!

PPH - Hunor Trade Zrt -Nyílt Akadémia

A rendezvényeinket igénybe veheted személyesen a helyszínen, vagy a weboldalunkon kersztül élőben és felvételről is.

 • A regisztrációt követően, a Nyílt Akadémiánál fejlesztheted a problémamegoldó, a teremtő képességeidet, a PPH-nál pedig javíthatod az enyagi helyzeedet és így minden rendelkezésedre áll ahhoz, hogy elindulj a boldogsághoz vezető úton!

A CSÜTÖRTÖK ESTI TUDATOSSÁGFEJLESZTŐ - BEMUTATÓ - RENDEZVÉNYÜNK:

Témája:

 • A HATALOMMAL SZEMBEN NE

Időpontja:

 • 2018 AUGUSZTUS 16, CSÜTÖRTÖK 18 ÓRA.

Jegyár:

 • Díjmentes

Ki fogja tartani a fenti tudásátadásokat?

A legnagyobb tudású és tapasztalatú mester-coach és boldogság-specialista, a szervezetünk alapítója és vezetője, Szedlacsik Miklós.
A PPH (Hunor Trade Zrt.) és a Nyílt Akadémia (Tanoda 2000 Kft.) alapítója és vezetője az egyik legelismertebb mester-coach, személyiség és képesség fejlesztő szakember.
Szedlacsik Miklós úgy lett neves magyar tanító, kiváló előadó, illetve motiváló, hogy átlagemberként, hatalmas kitartással és lelkesedéssel érte el eredményeit, szerezte meg egyedülálló tapasztalatait és tudását.
1987-óta van tapasztalata az emberekkel való bánásmód területén. 1991-től bír tapasztalattal a csapatban együttműködés területén. 1993-tól rendelkezik tapasztalattal a cégvezetés, az ember és az élet működése, a személyiségfejlődés, a problémamegoldás, az emberek vezetése és oktatása területén.
Részt vett 14 cég, ebből több pénzintézet, a Problem Prevention Holding, illetve a Nyílt Akadémia - Boldog élet társadalomfejlesztő ember és életjobbító coach képző programjának - létrehozásában. Több pénzintézet vezetője volt. Az egyik pénzügyi terület piacvezető pénzintézetének is a vezetője volt, sőt, az ő vezetése alatt lett az a legnagyobb. Jelenleg is több szervezet vezetője.
Irányításával a négy különböző területen lettünk - eddig - piacvezetők.
lehetőséget. Személyesen, eddig több tízezer ember képzésében vett részt nagyon sikeresen.
Nincs még egy olyan ember Magyarországon, akinek a vezetésével négy különböző területen lett egy szervezet piacvezető.
1984 óta házas Budapesten él családjával. Kiegyensúlyozott boldog családi életet él, Ő nem egy olyan tanító, aki úgy akar az embereken segíteni, hogy az élete közben romokban hever. Csak olyan dolgokat tanít, amit használ is.
Szedlacsik Miklós sikereinek titka, nem a szerencse, hanem a hit és a meggyőződés.
Az egyik legfontosabb volt a számára és továbbra is az, hogy megtett és megtesz minden tőle telhetőt a személyiségének fejlesztéséért.
A lelki táplálék (személyisége fejlesztése) számára legalább olyan fontos, mint a testének táplálása. Ugyanúgy, mint ahogy test, a lélek táplálása is időbe és pénzbe kerül. Természetesen, ahogy nem sajnálja a testétől a tápanyagot, nem sajnálja a lelkétől sem.
Mindig olyan volt és most is olyan, hogyha eredményeket akart vagy akar elérni, rákoncentrál a feladatra és az "azért is megcsinálom" akaratából, erőt merítve, cselekedett, illetve cselekszik.
Természetesen mindig volt elég erős hite abban, hogy a pozitív céljait el fogja érni.
Szedlacsik Miklóst a vezetőnket, a Teremtője (Jó Istene) több különleges képességgel is megáldotta.
1. Az ember és az élet működésével kapcsolatban hall vagy olvas valamit, ahhoz hozzá kap részletes információt és tudást a Teremtőjétől (Jó Istenétől).
2. Képes az emberről és az életről szóló olyan információkat lefordítani a köznyelv számára, amelyeket mások tanítottak, de azok legtöbb ember számára érthetetlenek.
3. Képes – személyek esetében is - lelkileg visszamenni a múltba és előre menni a jövőbe.
Nem igazán jellemző, hogy ilyen óriási tapasztalattal rendelkező üzletember, az egyének és a társadalom szellemi felemelkedésére tegye az életét.
Tudásával, képzéseivel, tapasztalataival, előadásaival, továbbá egyéb munkáival segíti az embereket, hogy sikeres és boldog személyekké váljanak, akik megtanulnak szeretetben élni és használni mindazt, ami bennük rejlik, ezáltal megvalósíthassák vágyaikat és szenvedéllyel követhessék céljaikat.
Céljai között szerepel, hogy a Nyílt Akadémia legyen a világon a legnagyobb tudásátadó szervezet, továbbá az, hogy akikhez eljutnak a tanításai, szeretetben, egészségesen és boldogan éljék az életüket.
Nem volt a múltban - sem ő, sem a hozzátartozói - KISZ-tag vagy párttag, illetve vezető beosztású. Nem örökölt se vagyont, se rangot. Nem vett részt a privatizációban sem. A saját eredményeinek köszönhet mindent. Ő az élő példa, hogy szerencse nélkül is bárki képes a nagy eredményekre és a sikerre. Az 1987 óta szerzett kivételes üzleti tapasztalat és hatalmas eredmények tették őt különleges tudású és képességű EMBERRÉ.

A rendezvény csak a díj és kötelezettség mentes regisztráció követően vehető igénybe! 

 • Ha még nem tetted meg kérj engedélyt a weboldalunk használatához, ezért kattints az alábbi  ikonra!

  PPH - Hunor Trade Zrt -Nyílt Akadémia
Helyszíne:
 • Központi előadótermünk. Az elérhetőségért kattints az alábbi ikonra!

helyszín

Élő internetes részvétel:

 • Ha még nem tetted meg kérj engedélyt a weboldalunk használatához, ezért kattints az alábbi  ikonra!

  PPH - Hunor Trade Zrt -Nyílt Akadémia
Az élő internetes rendezvényünk előtt 17;15-től a kezdésig felcsatlakozást segítő zene szól!
 • Élőben az interneten, a http://nyiltakademia.hu weboldalunkra bejelentkezve, a Rendezvények főmenüben, a Kedd és csütörtök esti élő díjmentes ember és életjobbítás menüpontban tudsz felcsatlakozni.
  Vagy,
 • A Nyílt Akadémia élő internetes képességfejlesztését, a weboldalunkra történt regisztrációt és a belépésedet követően, a következő ikonra kattintva is igénybe veheted!

RENDEZVÉNY

19;15 ÓRÁTÓL AZ EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ, COACH KÉPESSÉGFEJLESZTŐ RENDEZVÉNYÜNK LESZ A JOGOSULTAK RÉSZÉRE:

Időpont:

 • Csütörtökönként és keddenként 19;15 órától, 21;15 óráig. 21;15-től PPH klubbot tartunk, ahol lehet az előadótól kérdezni.

Téma:

 • Problémamegoldó ember és életjobbító coach képességfejlesztő rendezvény. A rendezvényünk teljesen egyedülállóak. Az itt kapott tudást nem tudod pótolni és sehol nem tudod máshol megkapni!

A rendezvény helyszínén történő személyes részvétel esetén vagy jogosultként részt vehetsz a 19;15-től 21;15-ig tartó ember és életjobbí coach képességfejlesztő tréningen is.

Az élő internetes részvételhez, ha még nem tetted meg kérj engedélyt a weboldalunk használatához, ezért kattints az alábbi  ikonra!

PPH - Hunor Trade Zrt -Nyílt Akadémia

Tegyünk együtt egy jobb világ létrehozásáért!

 • Hisszük, hogy Te egy különleges ember vagy, aki képes a nagy eredményekre!
  Hozzá segítünk a sikerhez és a boldogsághoz.

Baráti üdvözlettel:
PPH vezetősége
NYÍLT AKADÉMIA vezetősége
Tanoda 2000 Kft. vezetősége
Hunor Részvénytársaság vezetősége
Boldog Élet Klub vezetősége

Az élő internetes részvételhez, ha még nem tetted meg kérj engedélyt a weboldalunk használatához, ezért kattints az alábbi  ikonra!

PPH - Hunor Trade Zrt -Nyílt Akadémia

Néhány vélemény rólunk

szerző: Füredi Endre
Bár csak évekkel ezelőtt lehettem volna részese ennek a tudásnak, mert akkor nem úgy oldottam volna meg dolgokat, ahogy akkor tettem. Ma már teljesen másképpen oldok meg problémákat ezt a tudást felhasználva. Én máris sokat köszönhetek ennek a tudásnak!

szerző: Koszti László
Én azt szeretném üzenni minden olyan embernek aki idáig eljut az olvasásban, hogy ne habozzon!
Amit itt kap az megváltoztatja egész-életét pozitív irányban és nem beszélve arról, hogy nagyon, de nagyon sok emberen tud segíteni!
Csatlakozz a csapatunkhoz és boldog sikeres emberré válsz!

szerző: Nagy Anna
EMBERSÉG-TUDÁS-HATALOM Ezt jelentette nekem ez az előadásod. Köszönöm!

Az élő internetes részvételhez, ha még nem tetted meg kérj engedélyt a weboldalunk használatához, ezért kattints az alábbi  ikonra!

PPH - Hunor Trade Zrt -Nyílt Akadémia

Lélek - Boldog élet - Coaching - Szedlacsik Miklós

belépés
Felhasználói számod

jelszó

Elfelejtetted
jelszavad?
1147122
PPH